filosofiskkonfirmation.dk

Hvem er vi?

Jeg er filosoffen Anders Fogh Jensen. Jeg er ansvarlig for hele kurset, for at det kører godt og at du føler dig tryg. Du kan se mere om mig på www.filosoffen.dk.
Her har jeg også en podcast, som du kan lytte til.

Skriv til mig på [email protected]


Camilla Dorthea Elisabeth Ibsen (f. 1992) er cand.mag. i filosofi og historie. I sit speciale beskæftigede hun sig med dagbøger, skrevet af unge i ghettoer og koncentrationslejre i de tysk-besatte områder under Anden Verdenskrig.
Camilla har flere års erfaring med at undervise børn og unge, og har undervist både folkeskoleelever og gymnasieelever i filosofi. Hun har desuden interesseret sig for den internationale bevægelse og forskningsfelt P4C (Philosophy for Children) og brænder for at bygge broer mellem unges livsverden og filosofisk tænkning og filosofihistorie.

Skriv til mig på [email protected]


Björk Mo van Dijk er uddannet BA Phil fra Aarhus Universitet med sidefag og overbygning i kønsstudier og retorik. Sidenhen har hun arbejdet som underviser, oplægsholder og debattør bl.a. på Testrup Højskole og Vallekilde Højskole. Björk arbejder i sin hverdag med etiske problemstillinger og har haft et øget fokus på moderne teknologi, køn og seksualitet. 

Skriv til mig på [email protected]


 

 

Hvad er Filosofisk konfirmation?
Hvorfor Filosofisk konfirmation?
Idegrundlag
Hvem kan gå til Filosofisk konfirmation?
Hvem er vi?